Önleyici Mühendislik – Muayene
Önleyici Mühendislik – Muayene


Önleyici Mühendislik – Muayene, hayati tesis ve teçhizatın çalışırlılığı ve devamlılığına kapsamlı ve maliyet olarak  etkin bir bakış açısı sunar. Bir ekipmanın durması  gereğini ortadan kaldırarak ekipmanın durması dolayısıyla üretim hattının durması maliyetleri ve bunun sonucunda ortaya çıkan üretim kaybı önlenir. İşçiler tarafından giriş ve manuel tetkiklerin potansiyel tehlikeleri de aynı şekilde geçerlidir. Yaklaşımımız, güvenli ve devam eden operasyonlardan ödün vermeksizin müdahaleci denetim sayısını en aza indirmektir. Bu amaçla, özellikle basınçlı kaplar ve boru hatları üzerinde düzenli olarak Önleyici Mühendislik – Muayene yöntemlerini gerçekleştiriyoruz.

Önleyici Mühendislik – Muayene yürütmenin yararları ile üretim hattı ve ekipmanın devam eden operasyonunun sağlanması için gerekli olan tüm bilgilerin edinilmesi arasında bir dengenin olması gerekir. Bu nedenle, mühendislerimiz ekipmanın Önleyici Mühendislik – Mauyene  için uygun olup olmadığını belirlemek için tüm üretim hattının  ayrıntılı incelemelerini düzenli olarak yaparlar ve izlenebilmesi için sistematik oluştururlar.

Önleyici Mühendislik – Muayene planlama sürecinin kilit yönü tüm işletmenin veya üretim hattının gözden geçirmesidir. Bu, daha önce meydana gelen korozyon hasarının ve şu anda aktif olan hasar mekanizmalarının en eksiksiz resmini oluşturmak için korozyon risk değerlendirmesi  ve ekipman geçmişinden gelen bilgileri bir araya getirir.

    HİZMETLERİMİZ